Natural supliment pentru creșterea legumelor

Natural supliment pentru creșterea legumelorStimulente (regulatoare) de creștere a plantelor - substanțe care posedă o mare activitate biologică, intensificatoare de diviziune a celulelor, prin urmare și de creștere a plantelor. În compoziția lor, ele se împart în naturale și sintetice. La natural sunt fitohormoni, la sintetic – omologii lor.

Cei mai mulți oameni știu că în corpul nostru există hormoni – substanțe-autoritățile de reglementare. Unii hormoni sunt responsabili pentru schimbul de substanțe, altele pentru procesele de creștere , alții – pentru procesele de reproducere a organismului. Ele există nu numai la om și animale, dar și în plante. Le numesc fitohormons, acestea se referă la categorii naturale sau biostymulators. La fel ca și la animale, hormoni, fitohormoni reglementează toate procesele vitale din organism vegetal.

Studiul structurii moleculelor de fitohormoni, a permis de a crea un grup mare de substanțe sintetice – analogi de hormoni de plante. La sintetic stimulente includ instrumente care vor intensifica activitatea de fitohormoni, în consecință, se atestă o creștere temporară a proceselor de creștere.

Sintetic obținute de stimulente sunt identice cu naturale fitohormons în structura lor. Acestea sunt utilizate pentru a îmbunătăți activitatea activitatea de fitohormoni. Este artificiale fitohormoni și mijloace pentru intensificarea creșterii plantelor.

Toate aceste stimulente se aplică sub formă de aerosoli, soluții apoase, emulsii și vapori.

Autoritățile de reglementare (stimulente) de creștere a plantelor de interior.

Pentru a spori de creștere a plantelor, de înrădăcinare a butașilor și de a accelera perioada de înflorire, stimulatori de creștere sunt adesea folosite în interior fitotehnie.

În afară de interior vegetale botanist amatori, datele de medicamente au găsit aplicarea lor la firme profesional angajate în cultivarea de plante de apartament pentru vanzare.

Pentru toate plantele de interior, cu scopul de a menține imunitatea, prosper depășirea de toamnă-iarnă, este necesar să se aplice disponibile în comerț medicamente stimulatori de creștere și eficiente de fertilizare.Până în prezent, regulatori de creștere pentru plante-au găsit aplicare practică în următoarele domenii principale:

 • reinvie slăbit și întinerește vechi plante prin stimularea muguri de și a sistemului radicular;
 • restabilește deteriorate de plante, după ce s-a transferat de stres (de plantare, transplantare, depozitarea, transportul de lungă durată, nu este optimă iluminare și temperatura, manipularea pesticidelor, salinitate etc.);
 • provoacă timpurie și înflorire abundentă, intens colorarea frunzelor și suculentă de culoare de flori, prin amplificarea sintezei de clorofilă și alți pigmenți;
 • induce rezistența crescută la fitopotogens (mai ales la putregaiul rădăcinii), dăunători, condiții nefavorabile de creștere;
 • provoacă o creștere activă a masei vegetative
 • activează activității enzimatice și hormonale, sistemul de plante și așa mai departe
 • Aplicarea de stimulente (de reglementare) de creștere

  Unele dintre ele sunt concepute pentru înmuierea semințelor înainte de semănat pentru a spori energia de germinare și de germinare. Desemnarea alte – pentru a îmbunătăți aspectul de plante decorative, creșterea rezistenței la plante la boli și dăunători.

  Când butași timpurii a plantelor cu verde, cât și butași lemnoase folosesc stimulatori de înrădăcinare, dar tratamente cu medicamente de uz general, de asemenea, dă un rezultat bun. În acest caz, ele se aplică pentru o mai bună înrădăcinare, accelerată de educație a rădăcinilor la butașii, dezvoltarea mai puternică a sistemului radicular. Butași sunt tratate uscat sau pudra, constând dintr-un amestec de un stimulent de creștere, cu cărbune sau scufundat într-o soluție apoasă de dorită de concentrare pe o perioadă scurtă de timp.  Stimulatori de creștere

  crește rezistența plantelor la schimbări bruște de temperatură, rezistenta la inghet, rata de supraviețuire a tinerilor puieți pentru transplant. Condiție obligatorie la utilizarea de stimulente de creștere – respectarea exactă a dozei. Unul și același medicament în doze diferite poate acționa ca un stimulent de înrădăcinare sau de creștere, dar atunci când este sporită de concentrare actioneaza ca un inhibitor, adică inhibă, inhibă creșterea și dezvoltarea plantelor. Prin urmare, aplicarea lor ar trebui să fie cu mare grijă și pricepere.

  Vă propunem să faceți cunoștință cu directorul disponibile spre vânzare suplimente nutritive și stimulente utilizate în fitotehnie. Multe suplimente nu sunt îngrășăminte, dar acest lucru nu este de a subestima rolul lor în stimularea creșterii plantelor. Noastre biologice și suplimente de minerale și stimulatori de creștere sunt utilizate atât în sol cât și în hydroponics, de asemenea, utilizate separat sau în combinație cu drepturi depline îngrășăminte, cum ar fi, de exemplu, o serie de Flora. Trebuie doar să cumpere și să încercați noastre de suplimente și stimulente.

  Stimulatori de creștere pentru hydroponics, biostimulatori.

  Diamond Nectar  Natural organic stimulent

  Activator al metabolismului. Diamond Nectar nu este un fertilizator. Acest supliment biologic activ la orice nutritive complex pentru plante. Diamond Nectar se aplică la orice substraturi și soluri.

  Diamond Nectar - este un 'Acid fulvici remarcabil', acid scos din Leonardit. Leonardit este produsul final al procesului de piscine naturale aventură, care a durat 70 de milioane de ani. Extras unice mină în New Mexico. Bogat în materii organice și minerale, ușor accesibile pentru plante, Diamond Nectar este un stimulator de creștere organică.

  Diamond Nectar conține ingrediente naturale tampoane, chelați care au mari proprietăți de schimb de ioni. Datorita acestor proprietati Diamond Nectar :

  - Transformă elemente aflate într-o soluție mai ușoare, pentru asimilarea de plante, de formă.

  - Permite mai productiv de a utiliza soluția de nutrienți existent și potențial de plante.

  - Ingrediente nutritive, cu o mai mare usurinta de a pătrunde în celulele de plante stimulând creșterea.

  - Răspunde cerințelor de plante, prin furnizarea de componente organice într-o formă accesibilă.

  - La cultivarea hydroponically sau în condiții de 'sere' permite de a simula mediul de viață apropiat de natural.

  Folosind Diamond Nectar veți obține câștig de timp, de cantitate, gust și aromă recolta ta. La fel, plantele vor beneficia de un bonus de rezistenta la diferite boli, că imediat va afecta starea generală și rezultatul final.

  Du-te la magazin (cumpara un stimulent biologic)

  Ripen  Nutriție în faza de înflorire târzie.

  Pentru toate modurile de cultivare: hidroponice și a solului.

  Hranirea de completare pentru a accelera procesul de înflorire și creșterea productivității. Crește conținutul de componente active în medicinale, aromatice și plante culinare.

  Ripen nutritional complex de lent înflorire și acum ciclul de viață al plantelor.

  Ingrediente:

  Disponibil Fosfat (6 % P2O5)

  Solubilă de Potasiu (5 % K2O)

  Magneziu (Mg) De 2,5%

  Sulfur (S) 2 %

  Conține decojite săruri minerale.

  Ripen - nutritional de componente concepute pentru a accelera procesul de înflorire și creșterea productivității. În acest caz, Ripen™ îmbunătățește conținutul de componente active în medicinale, aromatice și plante culinare.

  Un astfel de ingredient este cunoscut în industrie ca 'forcing solution' Ripen™ -conexiune decojite săruri minerale și tampoane, creată în laboratoarele noastre cu mare precizie. În cele din faza de viață a plantelor, și anume de precizie în elaborarea de componente este esențială: planta în această etapă este foarte fragil biologic de operare scăzute.

  Ripen acționează la mai multe niveluri:

  - Planta emite un semnal cu privire la finalizarea ciclului său de viață, care stimulează procesul de maturare reproducere toate forțele vitale în această etapă.

  - Obligă planta întări sistemul imunitar și de a crește conținutul de substanțe active.

  - Furnizeaza plantelor elementele necesare în ușor de digerat formă.

  - În caz de acumulare de plante nitrați sau alte oligoelemente, ajuta la metabolizarea aceste depozite, îmbunătățind gustul recoltei.

  Proprietăți

  - În condiții de cîmp Ripen™ Vă permite să rapid pentru a colecta recolta, înainte de a va fi rasfatata rece și umed vreme.

  - În condiții de sere, Ripen™ vă ajută să Vă pentru a simula terminarea ciclului, accelerarea procesului de maturare cele mai lente a plantelor.

  - În caz de gravă infestări patogeni sau insecte, Ripen™ Vă permite să accelereze ciclul natural și de a primi cel puțin un pic de recolta, în caz contrar pierdut.

  - Crește componentele active conținute în plante medicinale. Atunci când crești o plantă de dragul de a-l proprietăți medicinale, Ripen™ crește concentrația acestor substanțe în produsul final.

  Popular Today
  Dieta cu ciocolata. Slabeste 7 kilograme in doua saptamani cu cel mai gustos desert!
  Read more
  HALLUX VALGUS
  Read more
  Suc de slabit: retete gustoase si simple
  Read more
  5 moduri de a corecta o cifră!
  Read more
  Lapte shake-uri pentru pierderea în greutate - rețete
  Read more
  Dieta de ciocolata : Pierde Greutate cu placere
  Read more
  Ce este un remediu pentru celulita mai eficient
  Read more
  Articulatii dureroase? Cauze si tratament
  Read more

  Never Miss A Post!